EXPOSICIÓ ITINERANT DE L'INSTITUT CATALÀ DE LES DONES: "LLIURES I SENSE POR"

 • Calendari: 5/2/2021 9:30h - 28/3/2021 14:00h
 • Localització: Sala 2, Terracota, Centre d'Intepretació de la Terrissa de la Galera

   

  Al  mes de febrer, el Museu Terracota sempre dedica l’espai d’exposicions temporals a les Dones, realitzant alguns actes conjuntament amb l’Associació de Dones de la Galera, enguany degut a la situació sanitària provocada per la pandèmia, tots aquests actes no es podran portar a terme però des del centre s’ha volgut dedicar, com sempre, l’espai, a les Dones, i, fins tot posar-hi més èmfasi donada la situació tan complexa que estem vivint, per això hem triat una exposició, de les itinerants, que ofereix l’Institut Català de les Dones: “Lliures i Sense Por”.


  “Seguint amb l’estela de la campanya impulsada per l’Institut Català de les Dones el 2018 amb el títol de Les dones tenim dret a viure lliures de violències sexuals. #LliuresISensePor, presentem aquesta exposició comissionada i dissenyada per l’Institut Català de les Dones i Creación Positiva per reivindicar el dret a la llibertat sexual i seguretat de les dones en l’àmbit públic i privat. “Lliures i Sense Por” és una exposició de 9 plafons pensada com a recurs formatiu per reflexionar sobre què són les violències sexuals, com identificar-les, quines són les causes, i què es pot fer davant situacions de violència.                                               
  L’exposició reivindica els drets de les dones a la llibertat sexual, a l’autodeterminació i l’autonomia sexual, i a viure una vida lliures de violències”. (Institut Català de les Dones)

   

  Estem segures que l’exposició aconseguirà el seu propòsit i ajudarà a reflexionar sobre les violències sexuals alhora que donarà llum a que cal fer davant d’una situació d’aquest tipus i més encara en el context actual de pandèmia i les seves restriccions que fan que la dona, sovint, sigui més vulnerable encara.

  L’horari del centre és: dimecres a divendres de 9’30 a 13’30 h ; dissabtes, diumenges i festius de 12’00 a 14’00 h (Aforament limitat)
   

  Imatges i presentació de l'exposició:

  https://ebredigital.cat/2021/02/19/una-exposicio-itinerant-unic-acte-que-es-mante-en-el-mes-de-les-dones-de-la-galera/

  Més informació de l'exposició:

  https://dones.gencat.cat/ca/ambits/sensibilitzacio/exposicions/lliures-i-sense-por/