Hola Ceràmica ! 2024

 • Calendari: 6/4/2024 12:00h - 7/4/2024 14:00h
 • Localització: Terracota, Centre d'Interpretació de la Terrissa de la Galera (baixos de l'Ajuntament)

  Els dies 6 i 7  d’abril, la Galera participarà, una vegada més, de la iniciativa Hola Ceràmica!. Es tracta d’una activitat de dinamització de la terrissa a aquells municipis afiliats a la Asociación Española de Ciudades de la Cerámica (AeCC) (la Galera com a poble terrisser, forma part d’aquesta Associació des de l’any 2007, moment de la seva formació). A més de la Galera hi participen altres municipis lligats a la ceràmica i afiliats a l’Associació. Aquesta és una activitat d’àmbit internacional. A Itàlia se celebra un esdeveniment similar anomenat "Buongiorno Ceramica!".

  L’organitzador d’aquesta activitat és  l’Associació Espanyola de Ciutats de la Ceràmica i hi col·labora: Infoceramica: https://www.infoceramica.com/ el portal informatiu de ceràmica més important en llengua espanyola.

  Aquest 2024, tindrà lloc del 2 al 7 d’abril, “en línia” i presencial. La Galera, enguany hi participarà de manera presencial els dies 6 i 7 d’abril oferint:

  Activitat 1

  Portes obertes al Museu Terracota (baixos de l'Ajuntament de la Galera): visita guiada, gratuïta, a Terracota, Centre d'Interpretació de la Terrissa de la Galera, per conèixer tot el procés artesà de la creació d'una peça de terrissa, famílies de terrissers, tipologies i usos de les peces que fabricaven i fabriquen els terrissers de la Galera, centres terrissers propers a la Galera, etc.   

  Activitat 2

  Passi d'audiovisuals que mostraran les tècniques tradicionals de diferents centres terrissers de la Península, alguns d'ells desapareguts.

  Horari (dies i hores): dissabte 6 i diumenge 7 d'abril de 12.00 a 14.00 h

  Lloc: Museu Terracota (baixos de l'Ajuntament de la Galera)

  terracota@galera.cat

  MÉS INFORMACIÓ: https://www.holaceramica.es/actividades-presenciales-2024/

  CARTELL